Снимка BulNews.bgТежка катастрофа е станала преди минути на международен път Е-79

...
Снимка BulNews.bgТежка катастрофа е станала преди минути на международен път Е-79
Коментари Харесай

Тежка катастрофа между Враца и Мездра: Мерцедес направи пируети по шосето

Снимка BulNews.bg

Тежка злополука е станала преди минути на интернационален път Е-79 сред Враца и Мездра, оповестява BulNews.bg. Кола се е завъртяла на шосето след нечовечен удар в мантинелата.

Лек автомобил " Мерцедес E320 " се движел в посока Враца. Малко след Мездра друга кола тръгнала да го изпреварва и го засякла. 77-годишният Петър Симеонов навил внезапно кормилото, с цел да избегне удар в другата кола, само че се врязал в вляво в мантинелата.

След конфликта автомобилът се влачил по асфалта и се въртял повече от 50 метра, след което спрял в канавка. Брони, фарове и всевъзможни елементи от него се разпилели по цялото пътно платно и в канавките. В " Мерцедес " -а са пътували трима души от Ребърково и е цяло знамение, че са се разминали без пострадвания. Линейка е отишла на мястото, с цел да ги прегледа, само че не се наложило лекарите да оказват първа помощ.

Шофьорът на другия автомобил даже и не спрял, с цел да види дали пасажерите са добре, а избягал.
В момента чиновници на регионалното пътно ръководство разчистват пътното платно от разпилените чаркове.

Има обаче и разлято гориво по асфалта. Най-вероятно ще се наложи екип на пожарната да измие шосето, с цел да не се сервира някоя кола и да стане ново произшествие.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР